Web Nexus Mods by rád zaplatil tvůrce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Web Nexus Mods by rád zaplatil tvůrce

Web Nexus Mods by rád zaplatil tvůrce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 12. 2017 09:49 2
Reklama

Webová stránka Nexus Mods přichází s poměrně zajímavým nápadem týkajícím se odměňování autorů těch nejlepších a nejoblíbenějších modifikací. Zároveň by samotné modifikace určitě neměly být pro širokou veřejnost zpoplatněné.

Systém je více popsán v poměrně rozsáhlém příspěvku na webu, ve zkratce jde však o to, že každý měsíc se vytvoří možnost finančního podpoření těch nejlepších přispěvatelů, a to bude samozřejmě příležitost pro komunitu. Na konci každého měsíce se poté tento objem peněz vezme a rozdělí se na základě toho, jak byla která modifikace daný měsíc stahována. Má se zároveň jednat o počet unikátních stažení, což by mělo dle tvůrců být měřítko, které by mělo jít jen těžko obejít.

Systém by měl být spuštěn počátkem příštího roku a jeho tvůrci vyzývají k diskuzi a ke sdílení komentářů týkajících se tohoto nápadu. Oni sami každopádně každý měsíc slibují také přispět, a to částkou čítající až deset tisíc dolarů.

Samotný příspěvek autorům bude ale i přes tuto zajímavě znějící částku mít spíše symbolickou hodnotu a dle oficiálního příspěvku se tvůrci těch úspěšnějších modifikací mohou těšit spíše na vzpruhu v podobě příspěvku na kávu či na pivo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama