Ubi kromě AC4 a WoC rozdává i Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubi kromě AC4 a WoC rozdává i Watch Dogs

Ubi kromě AC4 a WoC rozdává i Watch Dogs

David Plecháček

David Plecháček

20. 12. 2017 10:30 10
Reklama

Předvánoční rozdávání nezná konců! Pár minut poté, co jsme vám nabídli akci na GOGu, vám dáváme šanci na hry od Ubisoftu. O World in Conflict a Assassin's Creed 4 jsme psali, ale nejsou to jediné hry, které jsou skrze Uplay zdarma. Navíc si obě zmíněné můžete stále vybrat, Ubisoft totiž svou akci prodloužil, a tak jsou stále k dispozici.

Navrch k nim ale přidal Watch Dogs z listopadu 2014. Aiden Pearce není zrovna sympaťák, ale optikou toho, že jen sympaťáci umírají mladí, je to snad i dobře. I přes nemastného a neslaného hlavního hrdinu a nesplněné sliby se Watch Dogs za pouhou registraci na Uplay vyplatí pořídit. Pokud k tomu připočteme i další dvě hry, máte hned tři důvody Uplay nainstalovat, nebo se do něj po čase přihlásit. Akci naleznete zde.

Čas máte téměř až do Štědrého dne, nabídka vyprší 23. prosince. Pokud máte pocit, že je to ještě spousta času, nezapomeňte, že Vánoce jsou tu už za čtyři dny. Ale jestli jste snad někomu na PC koupili Watch Dogs, máte ještě čas na výměnu. Vy ostatní si můžete užít atmosféru Chicaga a život hackera jak se sluší a patří.

S Watch Dogs souvisí ještě jedna zpráva – výrazně lepší druhý díl je totiž ve slevě. Pokud prahnete po něm, můžete si jej v základní edici pořídit za dvacet eur. Za pětadvacet si můžete pořídit Deluxe edici, za čtyřicet poté gold edici. Každému podle svých chutí.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama