Vermintide 2 vyjde i na PS4/X1, nabídne betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vermintide 2 vyjde i na PS4/X1, nabídne betu

Vermintide 2 vyjde i na PS4/X1, nabídne betu

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 12. 2017 14:28
Reklama

Kooperativních akcí je v současné době dostatek, skoro by se až dalo říct přebytek. Dočkali se i fanoušci světa Warhammer, a to díky titulu Warhammer: End Times – Vermintide. V nedávné době jsme se dozvěděli o chystaném pokračování a podle nových zpráv se, stejně jako jeho předchůdce, podívá i na konzole.

Vývojáři z nezávislého studia Fatshark se v tiskové zprávě pochlubili úspěchem prvního dílu, který podle nich prodal několik milionů kopií, a zároveň oznámili verze Vermintide 2 pro PlayStation 4 a Xbox One. Výkonný ředitel firmy Martin Wahlund poznamenal, že se o konzolové verzi samozřejmě už dopředu spekulovalo, nyní se ale tým může začít chlubit prvními detaily.

Zatímco předobjednávky PC verze už běží, ty konzolové započnou až v příštím roce. Vermintide 2 si klade za cíl další posunutí žánru kooperativních first person akcí. Vaším úhlavním nepřítelem ve hře bude frakce Chaos, temná, krvavá a pokřivená. Těšit se můžete na nová prostředí, stromy schopností, patnáct typů hrdinů a proprietární systém Heroic Deeds.

Kromě toho se už nyní můžete přihlásit do beta testu hry, a to jak na PlayStation 4, tak na Xboxu One. Přihláškové formuláře najdete pod tímto a tímto odkazem. Připomínáme také, že první díl je momentálně zdarma ke stažení na Xboxu One v rámci služby Games With Gold.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama