O Wolfa pro Switch se starají autoři Doomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka O Wolfa pro Switch se starají autoři Doomu

O Wolfa pro Switch se starají autoři Doomu

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 12. 2017 11:11
Reklama

Už nějaký ten pátek neplatí, že by Nintendo Switch trpělo na nedostatek her. O dva podzimní taháky se postarala i Bethesda, která na hybridní platformě vydala loňský Doom a letitý Skyrim. Zatímco u druhého jmenovaného jsme si skvělou hratelnost doma i na cestách nemohli vynachválit, ten první nás svými kvalitami na nové platformě zrovna moc nepřesvědčil. Buď jak buď, na Switch míří i poslední Wolfenstein a my víme, kdo se postará o port.

Poměrně nepřekvapivě bude Wolfenstein II : The New Colossus na Nintendo Switch portovat studio Panic Button, tedy to samé, které se postaralo o již zmíněný port Doomu. Jejich zkušenosti s přinášením velkých her na kapesní platformy tím ale nekončí, už v roce 2013 například na PlayStation Vita portovali první díl bojovky Injustice s podtitulem Gods Among Us. Mimo to se starali i o nedávný port Rocket League na Switch.

Autoři hry z Machine Games mají pro práci studia Panic Button jen slova chvály. V rozhovoru pro magazín GameReactor například designér Tommy Tordsson Bjork uvedl, že se jedná o skutečné experty na Switch. Kromě toho se prý již dokonale seznámili s enginem id Tech 6 a vzhledem k tomu, že je podle Bjorkových slov Doom na Switchi naprostá paráda, totéž prý máme čekat od Wolfa. Pokud se ptáte nás, tak toho přesně se bojíme.

Wolfenstein II: The New Colossus by měl na Switchi vyjít v příštím roce. Hra samotná si v naší recenzi odnesla nadprůměrné hodnocení, jsme zvědavi, jak si náročná a frenetická střílečka povede na Switchi. Samozřejmě ji podrobíme testování a přineseme recenzi.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama