Monster Hunter vám zabere desítky hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter vám zabere desítky hodin

Monster Hunter vám zabere desítky hodin

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 12. 2017 12:41 6
Reklama

Zdá se, že chystaná akce Monster Hunter: World vám zabere poctivou porci času a nemělo by se tedy jednat o titul, který zhasnete jako svíci během jediného odpoledne či večera. V současnosti se totiž mluví až o 50 hodin trvajícím dobrodružství ve světě napěchovaném fantaskními bestiemi a jinými nebezpečími.

A jedná se přitom o prohlášení poměrně důvěryhodné, neboť pochází z rozhovoru s jedním z hlavních designérů série. Yuya Tokuda poskytl interview německému magazínu Mein-MMO.de a v tom prohlásil, že příběhová kampaň hry zabere něco mezi 40 až 50 hodinami. A tím to ještě nekončí.

Poté totiž může nastoupit dlouhotrvající zábava v honbě za více zkušenostmi a za lepšími prvky výbavy, jež na sebe vezme podobu například týdenních výzev či bezplatných aktualizací. Ty na sebe přitom mohou přinášet i dodatečná monstra, o nichž jsme informovali právě před týdnem.

Akce Monster Hunter: World dorazí hned po novém roce (k vyzkoušení bude ale o něco dříve) a k předobjednání je na Xzone již nyní. Vzpomenout při této příležitosti jistě lze ještě na dojmy z uplynulého betatestu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama