Kampaň a vydání Atariboxu se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň a vydání Atariboxu se opozdí

Kampaň a vydání Atariboxu se opozdí

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2017 11:00 4
Reklama

Ataribox má už sice reálné kontury, víme, co vlastně nabídne, jen ale nevíme, jak to bude vypadat prakticky. Do vydání ještě nějaký čas zbývá, a bohužel je ho více, než jsme před několika dny mysleli. Crowdfundingová kampaň měla začít do konce roku a k vydání a doručení konzole mělo proběhnout na jaře, ale bohužel dochází k odkladu.

Situace je bohužel pro Atari ještě komplikovanější v tom, že ke spuštění kampaně mělo dojít na konci minulého týdne, a společnost tak hasí požár doslova za pět minut dvanáct. Atari v oficiální tiskové zprávě uvádí, že přerušilo odpočet na Indiegogo kvůli jednomu „z klíčových elementů“. „Potřebujeme tak více času, abychom vytvořili platformu a ekosystém, kteří si komunita Atari zaslouží,“ stojí konkrétně ve zprávě.

Atari také připomíná, že tvorba Atariboxu je pro společnost velice důležitá, a tak udělá vše potřebné k tomu, aby se čekání vyplatilo. Jako obvykle je důležité zmínit, že se komunita dalších informací dočká v průběhu času, nemělo by to ale trvat příliš dlouho.

Co by oním prvkem mohlo být Atari nenaznačuje. Není ani zřejmé, jestli se jedná o překážku na straně hardwaru nebo o nějakou funkcionalitu na straně softwaru. Jakmile bude zřejmé, kdy dojde ke spuštění kampaně na Indiegogo, budeme vás samozřejmě informovat. Jestli to ale společnost stihne do konce roku, můžeme jen odhadovat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama