Eidos prý na příběhové hry nezanevřel
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Eidos prý na příběhové hry nezanevřel

Eidos prý na příběhové hry nezanevřel

David Plecháček

David Plecháček

18. 12. 2017 10:22 19
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že i Eidos Montréal, tedy studio, které v minulých letech stálo za restartovaným Deus Ex, možná podlehne módní vlně a vrhne se na hry s on-line prvky. Pokud na oficiálních stránkách společnosti stojí, že Eidos bude nově cílit na on-line zážitky, nemusí to prý znamenat konec klasických her. Nařčení se skrze Twitter brání sám David Anfossi.

Na oficiálních stránkách studia právě Anfossi hovoří o neustálých inovacích a vývoji na poli videoher, který by měl vyústit na větší důraz na online prvky ve svých hrách. Jenže podle vyjádření šéfa kanadského týmu to neznamená, že už nebudou vznikat příběhové singleplayerové hry. „Naopak to jsou ty, které bychom rádi dělali,“ obhajoval se Anfossi v jednom z Tweetů.

Fanoušci studia se pochopitelně obávali dalších projektů, které by vznikaly jako služba. To, alespoň v příštím projektu z Eidosu, ale nebude tím případem. Naopak v další odpovědi Anfossi řekl, že by se hráči měli co nevidět dočkat silné akčně-adventurní hry. A komunita začala samozřejmě spekulovat, o kterou se jedná.

Eidos totiž spadá pod Square Enix, který se vrhl na pole her s komiksovými hrdiny. Studio Crystal Dynamics tak v současnosti kutí Avengers, Eidos by měl mít pod svými křídly Strážce galaxie. Spekuluje se ale o tom, že tento projekt je mnohem vzdálenější než ten od Crystal Dynamics, a tak studiu nezbyl čas na dokončení trilogie s Larou Croft. Ten by právě mohl zakončit Eidos. Říkal tu někdo akční adventura?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama