Titan Quest po letech vyjde i na konzolích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titan Quest po letech vyjde i na konzolích

Titan Quest po letech vyjde i na konzolích

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 12. 2017 09:51 8
Reklama

Diablovka Titan Quest oslavila loni 10. narozeniny a při té příležistosti se dočkala vydání takzvané Anniversary edice, v níž hráči kromě základní hry a rozšíření The Immortal Throne nalezli také celou řadu vylepšení. No a jak se zdá, pro Titan Quest už je PC scéna příliš malá, a tak se příští rok po dvanácti letech podívá i na další platformy.

Už nyní víme, že verze pro PlayStation 4 a Xbox One vyjde 20. března příštího roku. V přípravě je ale také verze pro Nintendo Switch, ta však zatím datum vydání nemá stanovené. Hra vyjde ve dvou edicích, ta standardní vás vyjde na necelých 30 dolarů, tedy zhruba 650 korun, k mání bude ale i sběratelka. V té kromě hry a rozšíření naleznete také zápisník a především 23cm repliku řecké válečné přílby. Za to ale už budete muset zaplatit zhruba 120 dolarů, tedy přes 2600 korun, a to se nám na 12 let starou hru zdá docela dost.

Na druhou stranu se údajně máme na konzolích dočkat vylepšené grafiky a ovládání, které bude přímo na míru ušito ovladačům. Zatímco na velkých domácích konzolích hra narazí na konkurenci v podobě Diabla 3, slovenských Vikings a na Xboxu navíc i Path of Exile, na Switchi by mohla fanoušky izometrických akčních RPG výrazně potěšit. Opakovaně hovoříme o tom, jak by se nám na nové konzoli od Nintenda líbilo již zmíněné Diablo. Titan Quest je dobrým prvním krokem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama