Team Ninja možná oznámí Dead or Alive 6
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Team Ninja možná oznámí Dead or Alive 6

Team Ninja možná oznámí Dead or Alive 6

David Plecháček

David Plecháček

15. 12. 2017 11:09 1
Reklama

Battle Royal 2017 Grand Finals není akcí, kterou asi čekáte. Respektive není nijak spojená tak populární žánrem Battle Royale, z něhož vzešlo například Battlegrounds PlayerUnknowna. Jedná se o akci pořádanou společností Team Ninja, z níž vzejde ten nejlepší ve hře Dead or Alive. Akce bude probíhat až do neděle, nicméně už teď je jasné, že jen o turnaj nepůjde.

Podobných turnajů se po světě totiž odehrávají desítky, a bojovky patří mezi jejich neoblíbenější žánr. Team Ninja ale chce během akce oznámit nějakou svou novinku. Tuto informaci potvrdila samotná společnost na svém Twitteru.

Hráči samozřejmě okamžitě začali spekulovat nad tím, oč by se mohlo jednat. Jako nejpravděpodobnější se jeví další díl Dead or Alive, jelikož se jedná o turnaj s touto hrou svázaný. Poslední Dead or Alive 5 Last Round navíc pomalu končí svůj životní cyklus a studio už dříve potvrdilo, že nechystá nějaké své další DLC. Možností je i pokračování podsérie s podtitulem Extreme, jehož třetí díl je ale o rok mladší než Last Round a vyšel teprve loni.

K oznámení dojde na samém závěru turnaje, takže si musíme počkat do 17. prosince (kvůli časovému posunu do 18. prosince), a až tehdy budeme moudřejší. Máte nějaké vysněné přání? 

Jelikož Dead or Alive 5 Last Round vyšlo už před nějakou dobou, hra už zdaleka tolik nestojí. Můžete do ní tak naskočit a ochutit, v čem tkví její kouzlo. Koupit si jí můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama