Seriál Adventure Time dostane vlastní hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál Adventure Time dostane vlastní hru

Seriál Adventure Time dostane vlastní hru

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 12. 2017 12:55
Reklama

Znáte animovaný seriál Adventure Time? Po úspěchu kresleného kraťasu z produkce studia Frederator, které se v nedávné době připomnělo seriálovou Castlevanií pro Netflix, vyšlo dalších 270 dílů v deseti sezónách. Proč o tom píšeme na herním webu? Příští rok se objeví herní adaptace!

Hra ponese název Adventure Time: Pirates of the Enchiridion a vyjde na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V rámci hry se spolu s hlavními postavami Finnem, Jakem, Marceline a BMO vydáte prozkoumávat oblíbené části světa, v nichž potkáte populární postavy ze zmíněného seriálu.

Své dobrodružství započnete v zatopené zemi Ooo, která je od ostatních částí království oddělena stoupající hladinou vody. Klíčovým prvkem bude loďka, na které se vydáte zjistit, co se to vlastně stalo. V rámci hry budete moci do své party nabírat nové členy, budete bojovat, hledat stopy, vyslýchat zajatce a tropit spoustu jiných nezbedností.

Hra jako svá hlavní lákadla jmenuje zkoumání otevřeného světa, seriálu věrný grafický styl, taktické souboje, originální příběh a vylepšování hrdinů. V naší galerii naleznete první várku screenshotů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama