Nový label Take-Two pomůže i Désiletsovi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový label Take-Two pomůže i Désiletsovi

Nový label Take-Two pomůže i Désiletsovi

David Plecháček

David Plecháček

15. 12. 2017 13:50
Reklama

Patrice Désilets se vždy nějak nahodile objeví, zmíní se o svém připravovaném projektu tak, že z něj stále nikdo není moudřejší, a pak zase na několik týdnů a měsíců zmizí, aniž by vydal jakoukoliv zprávu nebo naznačil, co od Ancestors: The Humankind Odyssey čekat. Ani teď to není jiné.

Ancestors: The Humankind Odyssey představuje 3rd person survival hru, jejíž příběh se bude táhnout celou lidskou historií až do hluboké minulosti před deseti miliony let. Ústředním tématem tak bude samotná evoluce člověka, a to všechno okořeněné survival mechanismy – jako každý člověk, i vy budete jíst, pít a nutně i spát.

Na druhou stranu nám tento popis nedává moc představ o tom, jak Désilets vyřeší drobný problém v podobě deseti milionů let, čili asi tří miliard dnů nebo 87 miliard potenciálních herních hodin. Jisté ale je, že ústřední linkou nebude žádný hlavní hrdina, jelikož – nečekaně – nikdo nežije tak dlouho. Co ale přetrvává, je rodová linie. Ani tak ale nebude snadné přijít se systémem, jak její evoluci zachytit.

Každopádně na to už Désilets není sám. Ačkoliv zůstává projekt nezávislý, na svět mu pomůže nově vznikající label společnosti Take-Two Private Division, který pod svými křídly nabídne útočiště těm nejnadanějším indie vývojářům. Prvními z nich je studio Panache Digital, čili i zmiňovaný autor série Assassin‘s Creed a v současné době autor právě The Humankind Odyssey, který jej po odchodu z Ubisoftu založil.

Private Division ale už v tuto chvílí podporuje i RPG hru kódově označovanou jako Project Wight studia The Outsiders, jehož spoluzakladateli jsou ex-DICE vývojáři David Goldfarb a Ben Cousins. Ani tak to ale není vše, neboť pod nově vzniklým labelem je i neoznámené RPG studia Obsidian pod taktovkou Tima Caina a Leonarda Boyarského, legendárního autora původního Falloutu.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama