Humble Store rozdává Company of Heroes 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Store rozdává Company of Heroes 2

Humble Store rozdává Company of Heroes 2

David Plecháček

David Plecháček

15. 12. 2017 12:09 2
Reklama

Víte, jaká je nejlepší cena? Zadarmo! Tímto heslem se velice často řídí i Huble Store, oblíbený internetový obchod s videohrami. Tentokrát těsně před Vánoci naděluje jednu oblíbenou hru kompletně zdarma. A protože přes svátky míváme obvykle více času, toto období bude patřit stratégům.

Humble Store nabízí ve svém eshopu Company of Heroes 2. První díl oblíbené druhoválečné strategie vyšel už v roce 2006 a dočkal se dvou rozšíření, nicméně dvojka přišla až o sedm let později. Za jejím vývojem stál opět Relic Entertainment, přičemž tentokrát se zaměřil na východní frontu. Se sovětskými vojsky si tak můžete projít všechny klíčové bitvy včetně Operace Barbarossa nebo dobývání Berlína.

I druhý díl po světě sbíral výborná hodnocení, ačkoliv mu byla často vyčítána historická nepřesnost. Na druhou stranu se ale podle hesla „darovanému koni na zuby nehleď“ nemusíte těmito detaily úplně zabývat. Přijít na kouzlo této hry může každý sám, kdo se o svou kopii pod tímto odkazem přihlásí. Čas máte do sobotní šesté večerní hodiny, tak svou příležitost nepropásněte.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama