Další pohled na principy Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další pohled na principy Sea of Thieves

Další pohled na principy Sea of Thieves

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 12. 2017 14:30
Reklama

Tým Rare vypouští další komentované video, které vypráví o principech fungování světa hry Sea of Thieves. Tentokráte přichází na řadu řeč o způsobech budování reputace, díky níž budou hráči ve světě hry známí.

Reputace a postup hrou poté ovlivňují to, jaké úkoly jednotliví hráči mohou získat. K jejich následnému splnění však mohou přizvat kohokoli jiného, s kým zrovna sdílejí palubu, a i do náročnějších oblastí a misí se tak mohou dostat i hráči další a takoví, kteří by jinak k tomuto obsahu přístup ještě dle standardních pravidel neměli.

Záběry za další ukazují základy interakce s jednotlivými frakcemi ve hře. Pro ty je možné plnit úkoly a je možné se hnát vstříc lepší reputaci za účelem získání výraznějších odměn i zajímavějších misí.

Vyloženě zajímavě pak zní zmínka o možném vyhledávání jednotlivých živočišných druhů, které je následně zapotřebí odchytit i dostat do bezpečí, což může být zároveň výzvou již samo o sobě – například taková potápějící se bárka skýtá hned celou řadu nebezpečných situací.

Opět stále platí to, že celkově lze dobrodružství hry zažívat buďto o samotě, anebo ve společnosti dalších hráčů, a to nejen na PC i na Xbox One, ale klidně i v kombinaci obou těchto platforem. Hra každopádně vychází 20. března a verzi pro Xbox One můžete ve formě předobjednávky nalézt například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama