Dočkáme se remasteru Burnoutu Paradise?
i Zdroj: Criterion Software
Novinka Dočkáme se remasteru Burnoutu Paradise?

Dočkáme se remasteru Burnoutu Paradise?

David Plecháček

David Plecháček

14. 12. 2017 13:27 5
Reklama

Nic není oficiální a jako takovou berte prosím následující zprávu notně s rezervou. Zaručené zprávy o tom a tom se objevují každý den, jen málokteré se ale potvrdí. Pokud ale nějaký řetězec zařadí mezi své produkty nějakou hru, možná na něčem něco bude. Takto bychom se dozvěděli o remasteru Burnout Paradise.

Série Burnout má na svém kontě pět her, všechny od britského studia Criterion. Těžko říct, jestli vyloženě nejúspěšnější, ale mezi fanoušky nejčastěji vzpomínaný díl patří ten, v němž vás vítá hudba Paradise City od Guns N' Roses. Burnout Paradise příští rok oslaví desáté narozeniny, a jako dáreček by mu slušel remaster. Právě tomu patří následujících pár řádků.

Moc jich ale nebude, neboť pokud se o něčem zdroj v podobě brazilského prodejce videoher zmiňuje, je to jen o samotné existenci remasteru a o tom, kdy bychom se ho mohli dočkat. Burnout Paradise Remastered u sebe totiž měl i datum vydání. Brazilian Real mu přisuzuje 1. března 2018. Je samozřejmě možné, že jde jen o placeholder, ale také je možné, že na sklonku zimy dočkáme výletu do města Paradise.

Je možné, že za remasterem stojí samotné studio Criterion. To poslední roky spíše vypomáhá, naposledy například s leteckými souboji v Star Wars Battlefront II, a ačkoliv se nejedná o vyloženou novinku, mohlo by to předznamenávat existenci něčeho většího. A pokud se na novém Burnout nepracuje, možná že by eventuální prodejní úspěch rozpohyboval potřebné věci vedoucí k nové hře.

Pokud k tomu dojde, už to bude bez Alexe Warda a Fiony Sperryové, kteří společně založili nové studio Three Fields Entertainment. Jejich prvotinou byl Dangerous Golf, a možná si vzpomenete na náš starší rozhovor. Jestli dokáže zbytek týmu navázat na zašlou slávu série, která svou pouť započala už v roce 2001, to ukáže až čas. Do té doby se budeme modlit za remaster, jehož přípravu ale vývojáři ze studia Criterion letos v dubnu odmítli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama