Zapojte se do poslední diskuze v hPodu #617
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do poslední diskuze v hPodu #617

Zapojte se do poslední diskuze v hPodu #617

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 12. 2017 14:53 16
Reklama

Nechce se nám tomu ani věřit, ale poslední regulérní hPod tohoto roku je tady. Proč poslední, ptáte se, když do konce roku ještě nějaký ten týden zbývá? Inu, v těch dvou dalších se pustíme do horlivého diskutování nad těmi nejlepšími hrami, které letošní rok nabídl. Než ale přijde řada na Invazi 2017, máme tu několik žhavých témat.

Předně se samozřejmě jako obvykle budeme bavit o tom, co jsme hráli, co jiného byste také od redakce plné náruživých hráčů čekali. Probereme si ale i poněkud kostrbatý příchod PUBG na Xbox One a svou pozornost si ukousne i zvěst o tom, že příští Battlefield by mohl nést podtitul Bad Company 3. Dostane se i na prodejní úspěch Nintenda Switch a hry, které nás čekají na této platformě v příštích měsících.

Samozřejmě se budeme věnovat i vašim dotazům. S ohledem na to, že je to poslední letošní šance, jak nám je do hPodu poslat, věříme, že jich přijde pořádná kopice. Psát nám je můžete buď níže do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz s heslem DOTAZ v předmětu. U mikrofonu tentorkát přivítáme Vojtu, možná dorazí i Jarda a Tadeáš. Uslyšíme se jako vždy v pátek v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama