Původní Life is Strange vyjde na mobilech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Původní Life is Strange vyjde na mobilech

Původní Life is Strange vyjde na mobilech

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 12. 2017 09:40 3
Reklama

Epizodická adventura Life is Strange se letos dočkala pokračování, nebo spíše prequellu s podtitulem Before the Storm, jehož třetí a finální část by měla dorazit už za několik dní. Pokud jste ale dosud nevyzkoušeli původní hru, dostanete k tomu nyní možnost na zbrusu nové platformě.

Pětidílná série totiž nyní vyjde i na mobilních zařízeních s operačním systémem iOS. V dohledné době by se pak měli dočkat i uživatelé Androidu. Již zítra si budete moci na svém iPhonu pořídit první epizodu za 89 korun, zbytek si můžete koupit buď jednotlivě nebo v rámci kompletního balíčku. Podstatné ale je, že o zítřka budou k dispozici jen první tři epizody, zbylé dvě vyjdou údajně počátkem příštího roku. Tehdy se má také objevit verze pro Android.

Hra bude podporovat iPhone 6, iPad 5, iPad Air 2 a iPad Mini 3 a samozřejmě všechna novější zařízení. Jako bonus dostanete samolepky pro službu iMessage a hra umožní porovnávání výsledků s přáteli na Facebooku. Hra je už nyní k dispozici pro předobjednání na App Store, níže se můžete podívat na oznamovací trailer.

Life is Strange je epizodická adventura sledující příběh mladé studentky Maxine, která objeví poměrně zásadní nadpřirozenou schopnost. Brzy ale zjistí, že ani s její pomocí není život tak úplně jednoduchý. Hra sází především na atmosféru a emoce, které přináší dospívání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama