Ni No Kuni II nestihne lednové datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ni No Kuni II nestihne lednové datum vydání

Ni No Kuni II nestihne lednové datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 12. 2017 14:28
Reklama

Na pokračování JRPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch od studia Level-5 se čeká už šest let. Druhý díl byl oznámen na předloňské PlayStation Experience a Vojtovy dojmy z hraní na letošním Gamescomu si můžete přečíst pod tímto odkazem. Hra měla původně vyjít 19. ledna příštího roku, nakonec ji ale postihne odklad.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom totiž vyjde až 23. března příštího roku. K odkladu se vyjádřil sám prezident a výkonný ředitel studia Level-5 Akihiro Hino. Ten zmínil, že vývojářský tým do hry implementoval nové režimy, které stále vyžadují dodatečnou péči. Více detailů se o nich údajně dozvíme již brzy.

“Jak víte, Level-5 se u svých titulů snaží o dosažení co nejlepší úrovně designu a kvality. Vývoj našeho projektu Ni No Kuni II: Revenant Kingdom pokračuje velmi dobře a už se nemůžeme dočkat, až se s vámi o toto nové dobrodružství podělíme. Kvůli snaze o neustálou inovaci jsme do hry přidali nové režimy, mezi něž patří například Skirmish a Kingdom. To ale zároveň znamená nutnost zajistit, že vše bude zapadat dohromady a bude zábavné to hrát. Proto potřebujeme trochu více času,” uvedl Hino.

Hra vyjde na PlayStation 4 a na PC, oznámení o zpoždění alespoň mírně osladil nový trailer, na který se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama