Mezi hráči již více než 10 milionů Switchů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mezi hráči již více než 10 milionů Switchů

Mezi hráči již více než 10 milionů Switchů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 12. 2017 13:26 20
Reklama

Začátkem října jsme psali o tom, kterak Switch táhne mateřskou společnost Nintendo kupředu a nedlouho poté jsme psali rovněž i o optimistických prognózách založených na dosavadních prodejích, nicméně od té doby doba celkem významným způsobem pokročila.

Ve druhé polovina října jsme informovali o úctyhodném výsledku téměř pěti milionů kusů celosvětově prodaných konzolí a nyní se na britském twitterovém účtu Nintenda objevuje informace o tom, že za devět měsíců od zahájení prodejů již Nintendo pokořilo magickou desetimilionovou hranici.

Pro srovnání můžeme nyní dodat do, že Wii U nedokázalo za celou svoji existenci překročit hranici 14 milionů kusů prodaných konzolí a Switch tak má velmi dobře našlápnuto nejen k pokoření svého předchůdce, ale také k prohánění konkurence v případě PS4 či Xbox One, byť hráčská základna je v tomto případě poněkud odlišná. Každopádně na původní Wii však přeci jen ještě něco zbývá – toho se totiž celosvětově prodalo přes 100 milionů.

Připomenout nicméně můžeme prostý fakt ten, že vánoční sezóna je teprve před námi a zdaleka ne všichni již mají své vánoční dary připraveny. Celkové výsledky tak budou určitě zajímavější brzy po svátcích, kdy se na dodatečně zveřejněných cifrách podepíší jistě také povánoční slevy a výprodeje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama