GOG nabízí Grim Fandango Remastered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOG nabízí Grim Fandango Remastered

GOG nabízí Grim Fandango Remastered

David Plecháček

David Plecháček

13. 12. 2017 09:56
Reklama

Zima se blíží, Vánoce také, vánoční slevy tudíž začínají. Pokud nemáte co hrát, internetový obchod GOG.com zlevnil až 900 her, z nichž některé se prodávají prakticky za desetinu původní ceny. Ve výrazné slevě tak jsou hry jako This War of Mine, The Vanishing of Ethan Carter nebo třeba všechny díly Zaklínače. Jako bonus si ale můžete vybrat jednu hru kompletně zdarma.

Tou hrou je remasterovaná legendární point-and-click adventura Grim Fandango, kterou si může každý přidat do své knihovny her a uchovat si jí na dlouhé zimní večery. Předloňskému remasteru jsme se věnovali samozřejmě i v recenzi na Hrej.cz, a i když má legendární hra po technické stránce co dohánět a tu a tam jí potrápí nějaké chybky, stále se jedná o hru, kterou byste neměli minout.

Na vyzvednutí Grim Fandango Remastered máte čas do zítřejšího odpoledne. GOG ale nabízí i další formy odměny těm, kteří na jeho stránky zavítají a navíc na nich utratí nějakou tu korunu. Po utracení necelých 13 eur vám totiž do sbírky přistane westernová strategie Hard West, a za dalších dvacet dostanete zdarma 4X strategii Master of Orion.

Utratit tolik peněz by neměl být žádný problém. Ve slevách toho naleznete opravdu hodně, náš výčet by mohl hrami typu Tyranny, Ruiner, Observer, Shadow Warrior 2, No Man's Sky, Yooka-Laylee anebo stařičkými Theme Hospital, Deus Ex či Baldur's Gate. Nebo třeba Mafií, i její cena šla před Vánoci o trochu dolů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama