Street Fighter slaví 30 let svou velkou kolekcí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Street Fighter slaví 30 let svou velkou kolekcí

Street Fighter slaví 30 let svou velkou kolekcí

David Plecháček

David Plecháček

11. 12. 2017 10:16 6
Reklama

Letošní rok je plný nejrůznějších výročí a je naprosto evidentní, že roky se sedmičkou na konci patří z nějakého důvodu k jedněm z nejsilnějších. Dnes společně s Capcomem zavzpomínáme na sérii, která je tu s námi 30 let. A že to pro Street Fighter budou narozeniny jako hrom.

Série totiž dostane od svých rodičů opožděný dárek. Kolekci, která zamíří na všechyn velké současné platformy, počínaje PC, přes Xbox One a PlayStation 4, konče Nintendem Switch. Narozeniny slaví série sice letos, ale dárek obdrží až příští rok v květnu.

Celý balíček obsahuje tucet ikonických her perfektně vybalancovaných z automatů. V kolekci tak nechybí původní Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact a Street Fighter III: Third Strike.

Ve čtyřech z těchto her bude dostupný i online režim, Svou zručnost si můžete otestovat i proti umělé inteligenci. Každá hra bude mít navíc vlastní leaderboardy. Dostupné bude i Museum, v němž si můžete snadno projít historii celé série, prohlédnout jednotlivé koncepty nebo si přečíst informace o všech hrdinech. Milovníci hudby budou moci jen poslouchat nejlepší skladby ze série.

Podívat se můžete i na trailer, který kolekci představuje. Jak už padlo, těšit se na ní můžete v květnu příštího roku. PC verze bude dostupná pouze digitálně, zatímco na konzolích bude dostupná i krabičková verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama