God of War zabere mnohem více času
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War zabere mnohem více času

God of War zabere mnohem více času

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 12. 2017 09:43 2
Reklama

Čtvrté velké dobrodružství polobožského válečníka Kratose nebude žádná jednohubka. Kreativní ředitel vývoje, Cory Barlog, během show PlayStation Experience prozradil, že vám připravovaná novinka může vystačit klidně na více než třicet hodin čistého herního času. To je v porovnání s originální trilogií nárůst na téměř třínásobek. Zřejmě se tím potvrzují zkazky o podstatně větším rozsahu a volnosti hry.

God of War pro PS4 se tak od svých předchůdců odlišuje téměř ve všech ohledech. Půvabnou řeckou mytologii vystřídal drsný, krvavý a nehostinný sever, z divokého a rozzuřeného bojovníka s čepelemi na řetězech se stal vousatý veterán s obrovskou sekerou proklatě nízko u pasu,  premisu genocidy osazenstva Olympu nahradil (zřejmě) malý synátor, učící se umění boje od svého otce. A frenetickou hratelnost, tlačící nespočet potyček a božských masakrů do desetihodinové herní doby zřejmě vytlačí rozjímavějších 25 až 35 hodin putování Skandinávií.

To slibuje jak podstatně větší porci obsahu, tak i propracovanější a intimnější souboje s nepřáteli. Narozdíl od striktně lineárních předchůdců také “čtyřka” nabídne otevřenější svět a možnosti průzkumu okolních oblastí. Barlog dokonce doporučuje hráčům, aby ke hře přistupovali jako k “poznávacímu zájezdu”. Titul se tak svým způsobem přiblíží letošnímu hitu Horizon Zero Dawn.

V kůži Kratose se ocitneme někdy v průběhu příštího roku. Přesné datum nám ale stále zůstává utajeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama