FromSoft představuje svůj nový projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FromSoft představuje svůj nový projekt

FromSoft představuje svůj nový projekt

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 12. 2017 11:05 11
Reklama

Nad tím, co v tuto chvíli kutí studio FromSoftware, si už dlouhou dobu lámeme hlavu. Po vydání Dark Souls III a dvou rozšíření se vývojáři v čele s Hidetakou Mijazakim obestřeli závojem tajemství, pod nějž až dosud nechali nahlédnout jen skrz kryptická prohlášení šéfa týmu. V rámci akce Game Awards 2017 jsme se konečně dočkali aspoň prvního teaseru, moc moudří z něj ale nejsme.

Má totiž jen necelých 30 vteřin a obsahuje jediný obraz - záběr na podivné zařízení se zkrvaveným lanem, připevněné k holé kosti. Jedinou další indicií je strohý nápis “Shadows die twice”, tedy “Stíny umírají dvakrát”. Na internetu už se samozřejmě živě diskutuje o tom, zda se jedná o zbrusu novou značku, nebo zda půjde o pokračování některé z dřívějších sérií. Krev samozřejmě všechny odkazuje na Bloodborne 2, podle nás je ale tento náznak příliš prvoplánový.

Další možností je návaznost na hru Shadow Tower z roku 1998, kterou má tým taktéž na svědomí. U nás nepříliš známý titul sdílí mnohé mechanismy se sérií King’s Field a v roce 2003 se dočkal pokračování s podtitulem Abyss, které ale vyšlo jen v Japonsku. Mijazaki v minulosti prozradil, že FromSoftware momentálně pracuje na několika projektech zároveň, mimo jiné snad i na pokračování série Armored Core. Teaser samozřejmě nenabízí ani zmínku o datu vydání, je tedy více než pravděpodobné, že se hry v příštím roce nedočkáme. Další informace přinese patrně až E3 2018, budeme však doufat, že nějaké drobné střípky se objeví dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama