Chystá se hra na motivy Světové války Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se hra na motivy Světové války Z

Chystá se hra na motivy Světové války Z

David Plecháček

David Plecháček

8. 12. 2017 09:39 2
Reklama

Svět se z ničeho nic ocitá v rozkladu. Po světě se prostřednictvím lidí šíří nebezpečný virus, který z nich dělá nemrtvé lačnící jen po infikování dalších lidí. Expert na řešení krizových situací Garry Lane (Brat Pitt) je vyslán, aby nalezl řešení nově vzniklé situace. Víte, k jakému filmu odkazujeme? Světová válka Z sice vyšla už před čtyřmi lety, ale chystá se její videoherní adaptace.

Za novinkou stojí společnost Saber Interactive, kteří naposledy spáchali NBA Playgrounds. World War Z ale vypadá mnohem nadějněji a ambiciózněji a je trochu škoda, že jsou s Playgrounds vývojáři spojováni. World War Z je totiž kooperativní akcí pro čtyři hráče, která využívá filmové kulisy k vytvoření vlastní hry. Nezapomněli jsme, jak podobné projekty zpravidla končí, ale třeba bude Světová válka Z jiná.

„World War Z je synonymem strachu a akce, a my máme ohromnou radost, že můžeme tuto energii zachytit v rychlé akci vytvořené speciálně pro moderní konzole a PC,“ řekl výkonný ředitel společnosti Saber Matt Karch. Stejně jako film, i novinka zavítá do New Yorku nebo do Jeruzaléma. Nad rámec se počítá i s Moskvou. Po světě budou rozesety jednotlivé příběhy přeživších, které si s nimi v rámci hry projdeme.

„Saber mají spousty zkušeností z vývoje vysoce kvalitních her a odvedli fantastickou práci při tvorbě hord, díky nimž je naše značka celosvětově známá,“ přemítal nad spoluprácí Bil Beritini z Paramountu. Je pravda, že společnost má ve svém protfoliu pomocné práce na sérii Halo nebo poslední díl Quake s podtitulem Champions. „Vytvořili originální zážitek ze světa World War Z, který si naši fanoušci náležitě užijí,“ vyjádřil Bertini své touhy. Uvidíme.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama