Bayonetta se chystá na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bayonetta se chystá na Nintendo Switch

Bayonetta se chystá na Nintendo Switch

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 12. 2017 08:59 6
Reklama

Série Bayonetta o sobě nedávno dala znovu vědět, když se její první díl po letech objevil i na PC. Prvotina vyšla původně pro konzole minulé generace, pokračování pak už exkluzivně pouze na Wii U. Na letošních Game Awards jsme se dozvěděli, že s námi sexy čarodějka ještě není hotová.

Její příští kroky totiž míří na Nintendo Switch, kde si už 18. února příštího roku budeme moci zopakovat její první dvě dobrodružství. O tom, že by se tato minisérie od PlatinumGames mohla na hybridní konzoli od Nintenda objevit, se spekulovalo už nějaký čas. Olej do ohně přilil zejména obrázek, který se v červenci objevil na oficiálním účtu hry na Twitteru.

Ještě lepší zprávou je ale oznámení třetího dílu, který míří exkluzivně na Nintendo Switch. Zatím o něm bohužel nemáme žádné bližší podrobnosti, autoři představili jen krátký teaser bez sebemenšího náznaku byť jen přibližného termínu vydání.

Vývojáři z PlatinumGames mají za sebou velmi slušnou řádku povedených titulů. Kromě Bayonetty je to například frenetická akce Vanquish, spin-off Metal Gear Rising: Revengeance nebo letošní vynikající Nier: Automata. V přípravě měli také projekt Scalebound pro Xbox One a PC, který ale bohužel Microsoft počátkem letošního roku zrušil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama