Far Cry 5 i The Crew 2 se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Far Cry 5 i The Crew 2 se opozdí

Far Cry 5 i The Crew 2 se opozdí

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 12. 2017 18:27 5
Reklama

První polovina letošního roku byla na kvalitní hry nebývale bohatá. Vyšel Resident Evil 7, Nioh, Nier: Automata, Horizon Zero Dawn a celá řada dalších skvělých her. Už nyní víme, že i v příštím roce nebudou hráči v prvních měsících trpět nedostatkem. Přesto si na některé očekávané tituly budou muset počkat o něco déle.

Ubisoft totiž oznámil posunutí termínů vydání hned dvou svých žhavých želízek v ohni. Far Cry 5 vyjde o měsíc později, místo 27. února to bude 27. března. Hra je stále v plánu pro PC, PS4 a Xbox One, slibuje také podporu silnějších verzí konzolí. Druhé zpoždění se týká The Crew 2. Tam ale termín vydání neznáme, francouzské vydavatelství jen slíbilo, že se hra na pultech obchodů objeví v první polovině příštího roku.

V případě Far Cry 5 je zpoždění vysvětleno nutností dalších úprav, které povedou k tomu nejlepšímu zážitku, jaký série dosud nabídla. Více novinek bychom se o ní měli dozvědět v průběhu zítřka. The Crew 2 zjevně potřebuje mnohem více péče, extenzivního testování, sbírání zpětné vazby a podobně. Necháme se překvapit, zda tento ambiciózní projekt času navíc využije ke svému prospěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama