Dying Light nachází zalíbení v PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dying Light nachází zalíbení v PUBG

Dying Light nachází zalíbení v PUBG

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 12. 2017 15:39 7
Reklama

Žánr battle royalle dnes skutečně táhne a výjimkou tomu nakonec nebude ani u zombie akce Dying Light, která tu s námi již přeci jen nějaký pátek je. Nebude se však jednat o klasické rozšíření, ale o samostatný přídavek jménem Bad Blood, který by měl dorazit v průběhu příštího roku.

Bez dalších velkých detailů pak polský tým Techland zve na webovou stránku projektu, kde se lze registrovat do chystaného testování PC verze hry, která ve jménu zmíněného žánru bude kombinovat jak on-line PvP (pro maximálně šest hráčů), tak i klasické PvE.

V rámci toho se hráči ve skupině ocitnou v nepřáteli a zombie nákazou infikované zóně, odkud je zapotřebí se do soumraku evakuovat. Zbraně a výbava se přitom nachází všude po mapě a stejně tak je zapotřebí sbírat vzorky krve od padlých nepřátel. Právě těmi si totiž hráči mohou zaplatit místo v evakuační helikoptéře.

Prim přitom ve jménu tohoto žánru samozřejmě mohou hrát nečekané aliance i očekávané zrady, kterými se mohou hráči mezi sebou obdarovávat.

Co se platforem týče, tak i tam Techland aktuálně mlčí a pouze láká k brzkému vypuštění bližších detailů. Celkově se každopádně má jednat o reakci na oblíbenost žánru PvP her, která v poslední době tak významným způsobem vládne trhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama