Zapojte se do diskuze v hPodu #616
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuze v hPodu #616

Zapojte se do diskuze v hPodu #616

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 12. 2017 16:39 17
Reklama

Malé děti mají obyčejně dojem, že se čas před vánočními svátky nesnesitelně táhne, pro nás ale naopak letí jako blesk. Ani jsme se nenadáli a je tu zase středa. To podle našich propočtů znamená, že zítra bude čtvrtek. A to zas značí, že budeme točit další hPod, v pořadí už 616. Tak buďte u toho!

Na úvod si samozřejmě popovídáme o tom, co momentálně hrajeme a jak se nám to líbí či nelíbí. Následně ale trochu přeleštíme své věštecké koule a tipneme si, co nás čeká na dvojici akcí The Game Awards a PlayStation Experience. No a v rámci našeho vzpomínání se vypravíme zlatou střední cestou tentokrát o patnáct let zpět, do roku 2002 a probereme herní tituly, které nám tenkrát nedávaly spát. I tento rok na ně byl dost bohatý.

Kromě toho samozřejmě probereme i nové události v Hledá se táta a máma, zjistíme, kdo konzumuje ovoce bizarním způsobem a prozkoumáme další temná zákoutí našich životů. V tom nám ostatně můžete být nápomocni i vy, a to svými dotazy. Ty nám můžete psát buď níže do diskuze, nebo na adresu podcast@hrej.cz s heslem DOTAZ v předmětu. Uslyšíme se jako obvykle v pátek v osm!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama