Závěr Life is Strange vyjde před svátky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Závěr Life is Strange vyjde před svátky

Závěr Life is Strange vyjde před svátky

David Plecháček

David Plecháček

6. 12. 2017 12:37 3
Reklama

Neprávem opomíjená „druhá“ série Life is Strange se dočká svého rozuzlení ještě před koncem roku. Ačkoliv na sérii Before the Storm nepracují vývojáři z francouzského studia Dontnod, stále si zachovává kouzlo původní hry a poslední epizoda ukáže, jestli nás má prequel čím překvapit.

Poslední díl nese název Hell is Empty a jeho obsah naznačuje kratičký čtrnáctivteřinový teaser s několika záběry přímo ze hry. Osudy Chloe a Rachel si ale budete muset pochopitelně projít sami, není ale žádným překvapením, že se tato svérázná dvojka opět bude muset vyrovnat s nástrahami a nebezpečím, které se ukrývá v Arcadia Bay. Podrobnosti zjistíme už 20. prosince.

Doufejme, že se třetí a závěrečný díl minisérie zachová tvář a naváže na kvalitní dva předchůdce. Pokud se to povede, bude nás následně čekat už jen bonusová epizoda s Max. A pak Life is Strange 2 se zcela novými postavami přímo od vývojářů z Dontnod. O vznikající hře ale příliš nevíme, vývojáři ale přiznali, že kvůli problematickému konci nenaváží na události prvního dílu. 

Life is Strange: Before the Storm si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama