V lednu vyjde Australian Open Tennis
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V lednu vyjde Australian Open Tennis

V lednu vyjde Australian Open Tennis

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2017 13:55 8
Reklama

Tenisových her je ke škodě a smutku fanoušků tohoto sportu jako šafránu. Oznámení každé nové je tedy téměř svátkem a proto vás jistě potěší, že právě dnes pro vás jedno takové máme. Jmenuje se Austalian Open Tennis a zahrát si jej budete moct už poměrně brzy.

Na hře pracují vývojáři ze studia Big Ant a má jít o tu nejpokročilejší tenisovou hru, s jakou jste dosud měli tu čest. Bude obsahovat plně licencované a fotorealisticky zpracované hráče, jejichž umělá inteligence stojí na desetiletých záznamech jejich výkonů, hrát proti nim by tedy mělo být tak blízko skutečnosti, jak to jen jde.

Hra nabídne režim kariéry, nejrůznější turnaje a samozřejmě i online hraní. AO Tennis je oficiální hrou Australian Open, hrát budete moci v singlech, doublech i smíšených dvojicích. Vývojáři slibují tucty slavných licencovaných sportovců, jako je Rafael Nadal nebo Angelique Kerber a samozřejmě i licencované stadiony.

Australian Open Tennis vychází už 18. ledna příštího roku, a to na PlayStation 4 a Xbox One. K dispozici je zatím jen trailer, na který se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama