Vyšlo DLC Tac-Ops pro třetí díl série Arma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo DLC Tac-Ops pro třetí díl série Arma

Vyšlo DLC Tac-Ops pro třetí díl série Arma

David Plecháček

David Plecháček

1. 12. 2017 16:48
Reklama

Přelom prosince je pro studio Bohemia Interactive poměrně důležitým obdobím. V krátkém sledu do světa vypouští dva projekty, byť se ani v jednom případě nejedná o celou plnohodnotnu a konečnou hru. Na své si přijdou jak milovníci taktické válečné akce, tak sandboxových adventur a platformovek v jednom. A zatímco o Ylands si můžete přečíst zde, nyní se něco řekněme novinkách v sérii Arma.

Armu 3 totiž rozšířila expanze Tac-Ops DLC Mission Pack, tedy placený balíček nového obsahu. Jeho hlavním tahákem je trojice příběhových misí, jejichž dohrání vám zabere přibližně osm hodin. Za 5 eur dostanete mise Beyond Hope, která se odehrává devět let po konfliktu East Wind a mapuje občanskou válku v republikách Altis a Stratis, Stepping Stone, v níž se klíčovovým cíle NATO stane obsazení ostrova Malden, a Steel Pegasus, která se odehrává v rámci invaze na Altis.

Jednotlivé mise jsou hratelné z různých perspektiv různých druhů jednotek. Po každé misi obdržíte zprávu o vašem počínání přímo od jednoho z válečných poradců Bohemia Interactive. „Klíčem k úspěchu v jednotlivých misích je samotná příprava, opatrnost, volba stanovišť, um se zbraněmi a samozřejmě také trpělivost,“ nabádají hráče zástupci BI.

Níže se můžete podívat na trailer. Závěrem se sluší dodat, že DLC si můžete pořídit už teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama