Podívejte se na rozdíly starého a nového TWD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na rozdíly starého a nového TWD

Podívejte se na rozdíly starého a nového TWD

David Plecháček

David Plecháček

1. 12. 2017 10:29 4
Reklama

Zatímco se svět těší na čtvrtou sérii The Walking Dead od Telltale, vývojáři chtějí hráčům nabídnout všechny předešlé díly v jednom balíčku. A protože od první sezóny nás dělí propastných pět let, i přes mdlé vylepšování grafického kabátku napříč hrami od vývojářů z kalifornského San Rafaela by byl zub času poznat. A tak je kolekce v mnoha ohledech... jiná.

Těžko říct, do jaké míry je správné použití slova vylepšená. Telltale totiž evidentně dělají remastery toho nechvalně proslulého stylu. Ze svých her vytáhnou barvy, sem tam něco vyleští a voilá, kolekce je na světě. Abychom vývojářům ale nekřivdili, některé scény, které jsou patrné z nově vydaného traileru, evidentně prošly mnohem větší proměnou. Trailer navíc sám nic neskrývá a nabízí pohledy jak na scény z původní trilogie, tak na to, jak to celé vypadá v kolekci, a tak zákazník předem vidí, co jej čeká.

Zdá se, že až 5. prosince The Walking Dead: The Telltale Series Collection nakonec vyjde, bude beztak tou největší vadou na kráse to, že nebude obsahovat poslední řadu, jejíž vydání je naplánované na příští rok. Takže můžete mít všechny sezóny a spin-offy samostatně, nebo budete mít kolekci a poslední čtvrtou sezónu zvlášť. Nebo si budete moct počkat, až vyjde kolekce #2. My o ní sice zatím nevíme, ale víme své.

„Už od vydání v roce 2012 si fanoušci Clementine vážně oblíbili a hodně pro ně znamená. Je neuvěřitelné vidět sérii vycházet v jednom balíčku, ať už aby si hráči připomněli její cestu, nebo aby dohnali tento survival příběh před tím, než se dostaneme do jeho poslední fáze,“ nechala se slyšet Melissa Hitchisonová, dabérka ikonické postavy celé ságy.

Vy se kromě traileru můžete podívat i na tři porovnávací screenshoty, kde si můžete původní díly a díly z kolekce v klidu porovnat a posoudit, zda vám balíček za investici stojí, anebo nikoliv. Pokud stojí, tak vyjde 5. prosince a Telltale si za ní účtuje přibližně 50 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama