Bohemia Interactive vydají další titul
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bohemia Interactive vydají další titul

Bohemia Interactive vydají další titul

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 12. 2017 16:41 7
Reklama

Tuzemský tým Bohemia Interactive známý zejména díky vojensko-simulační sérii Arma o sobě dává vědět opět. Pro fanoušky zmíněné série se však může jednat o poměrně velké překvapení, neboť dnes prezentovaný titul Ylands může být pro některé hráče hotovým krokem do neznáma.

Ylands je do sandboxového světa zasazenou explorativní adventurou, v níž se hráči mohou vydávat do vysoce ovlivnitelného světa. Ten sice disponuje takzvanou low-poly grafikou (stylizace založená na uměle sníženém počtu polygonů), na druhé straně však nabízí maximální variabilitu a míru upravitelnosti.

To v praxi znamená, že interakce se světem může znamenat jeho maximální možnou úpravu, jež je rovněž základním stavebním prvkem a hybatelem hratelnosti. Ylands je totiž nejen hrou, ale rovněž i poměrně obsáhlou platformou pro vytváření vlastních her a příběhů, k čemuž bude ve hře sloužit přítomný obsáhlý editor.

Hrát přitom lze buďto v módu pro hráče jednoho, anebo lze řádit v režimu kooperativním, a to i s podporou v podobě dedikovaných serverů. Na těch i mimo ně se mohou hráči těšit na zcela ovlivnitelný svět s interaktivní florou i faunou, kterou rovněž lze ochočit. Navrch se můžete těšit i na stavění budov, aut či korábů a podobné vychytávky. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

Jestliže vás tedy tato ambiciózní adventura zaujala, tak si v kalendáři poznačte 6. prosinec, kdy hra dorazí jak na Steam (v rámci programu předběžného přístupu), tak i do BI Store, a to za cenu necelých čtyř set korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama