V Battlefrontu nakonec lze změnit vzhled hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Battlefrontu nakonec lze změnit vzhled hráčů

V Battlefrontu nakonec lze změnit vzhled hráčů

David Plecháček

David Plecháček

30. 11. 2017 10:44 22
Reklama

Ve světle včerejších zpráv bude následující informace znít jako aprílový žertík. A také jako důkaz, že PR oddělení má stále smysl a že by komunikace s médii a vysvětlování už tak zamotané a především ožehavé situace nemělo probíhat polovičatými frázemi, které se o den později ukážou být de facto lží. Vzpomenete si na včerejší argument o vizuálních úpravách hráčů ve Star Wars Battlefront II?

Do role hlavního mluvčí společnosti Electronic Arts se z nějakého důvodu pasoval její finanční ředitel, Blake Jorgensen. Ten ještě včera tvrdil, že miktrotransakce v podobě relativně neškodných kosmetických balíčků by Battlefrontu nesvědčili, neboť by narušili kanonickost celého projektu. Někteří správně namítají, že zdaleka ne všichni byli ve Hvězdných válkách odění po celou ságu stejně, ať už jde o na garderóbu bohatou Leiu nebo další, ale vcelku vzato se s přimhouřením očí dá tento argument akceptovat, především když je vyhnaný ad absurdum do podoby růžového Vadera, na němž Jorgensen situaci popisovat. Vtip je ale v tom, že vizuální úpravy samotná hra obsahuje, jen nejsou z nějakého důvodu přístupné všem.

Na videokanálu Unispired Zebra se objevil důkaz, který usvědčuje Jorgensena z toho, že EA s takovou možností buď někdy v minulosti počítalo, nebo počítá do budoucna. Video názorně ukazuje, že existují různě skiny postav ať už vojáků Republiky nebo rebelů, přičemž armádě Republiky se mění vzory na helmách a celém obleku a rebelům se mění rovnou celé tváře.

Tyto úpravy ve hře v současné době nenajdete, k jejich zpřístupnění je potřeba trochu zručnosti s kódem hry. Je možné, že se jednalo o něco, s čím se dříve počítalo, ale následně – i třeba z důvodů, které Jorgensen zmínil – od nich DICE ustoupilo. Pokud je to právě tento případ, nerozporuje se to s tím, co EA tvrdilo včera, na druhou stranu ale nechápeme, jak se tím ovlivňuje kánon hry a tudíž se s těmito argumenty nelze ztotožnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama