Sony láká na PlayStation Experience
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony láká na PlayStation Experience

Sony láká na PlayStation Experience

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 11. 2017 14:58 6
Reklama

Na 9. prosince večer si společnost Sony nachystala tradiční prezentaci svých připravovaných i nedávno vydaných titulů v rámci akce PlayStation Experience a díky čerstvému příspěvku na evropském blogu věnovanému konzoli PlayStation se nyní dozvídáme to, jakým hrám a v jakém časovém rozmezí se bude tento vydavatel věnovat.

Předně se máme těšit na řadu zajímavých odhalení, jež se původně nevešla na E3 či na Paris Games Week a zvou na dedikovaný web, kde bude k mání živý stream z akce. Stejně tak tvůrci slibují vysílat i tradičně na Twitchi, na YouTube i na Facebooku.

První vysílání začne již v pět ráno našeho času a poté se dozvídáme o časech celé série dodatečných prezentací, kterými Sony nadále láká k udržení pozornosti.

V 8 hodin večer našeho času se tedy hráči dočkají nejprve prezentace her pro PlayStation VR a následovat bude v půl desáté večer již dříve slíbený čas vymezený dosud tajemstvím zahalenému titulu Dreams od Media Molecule (tvůrci známí například sérií LittleBigPlanet).

Po krátké přestávce v podobě vyhlášení deseti nejlepších her pro PlayStation dle magazínu IGN bude 20 minut po půlnoci následovat prezentace akce Ghost of Tsushima, kterou na pódiu ve dvě hodiny ráno vystřídají oslavy desetiletého výročí značky Uncharted. Těžko však říct, zda se dozvíme i něco o budoucnosti značky.

A jako perličku na závěr pak Sony slibuje seznámení se s hrdiny stojícími za hereckými výkony v pokračování výjimečné akční adventury jménem The Last of Us. Bližší detaily se můžete dozvědět například na zmíněném blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama