Project Cars 2 dostane první rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project Cars 2 dostane první rozšíření

Project Cars 2 dostane první rozšíření

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 11. 2017 17:01
Reklama

Závodní simulátor Project Cars 2 se brzy dočká nového rozšíření, jež zavede hráče na šotolinu a do soutěže v rallyecrossu. Placený přídavek obsáhne dvojici nových tratí a k tomu také několik zajímavých vozů.

Přídavek jménem Fun Pack přinese v rámci rallyecrossu tratě jménem Circuit De Barcelona-Catalunya a historickou Brands Hatch Rallycross. K tomu se lze těšit na vozy hned několika slavných jezdců. Mezi ty patří Matthias Ekstrom a jeho Audi S1 EKS RX Quattro, Pettter Solberg s Citroenem DS3 RX Supercar a nakonec také dorazí i vozy od Vaughna Gittin juniora – Ford Bronco (1969), Ford Mustang RTR Spec a Ford Mustang '66 RTR. Navrch do hry dorazí také trojice „bezejmenných“ vozů spadajících do legendární a zakázané skupiny B – Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo a Audi Sport quattro S1.

Každopádně posledně zmiňovaný jezdec Gittin přitom aktivně spolupracoval na vývoji hry jako konzultant a přidání jeho vozů je tak pomyslnou třešničkou na dortu. Přídavek do hry na všechny platformy dorazí ještě v průběhu této zimy a připomenout můžeme rovněž také nedávné vydání hratelné demoverze. Plnohodnotnou edici hry pak můžete nalézt například na Xzone, a to včetně výjimečné sběratelské edice, která vám z peněženky ukrojí pořádný kus výplaty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama