Remedy v příští hře zřejmě cílí na on-line
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy v příští hře zřejmě cílí na on-line

Remedy v příští hře zřejmě cílí na on-line

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 11. 2017 14:55 2
Reklama

Finské studio Remedy Entertainment jsme až dosud měli spojeno s tvorbou přísně lineárních a ne zrovna rozsáhlých herních počinů. První dva díly série Max Payne, Alan Wake ani poslední Quantum Break se neodehrávají na kdoví jak velkém prostoru. Remedy se ale možná ve svém příštím projektu chystá svézt na moderní vlně multiplayeru a otevřených světů. Aspoň to naznačuje zveřejněný inzerát  s nabídkou práce.

Firma momentálně pracuje na blíže neupřesněném projektu s kódovým názvem P7 a jak se zdá, pro jeho vývoj shání herního designéra s dobrou znalostí on-line systémů. V inzerátu Remedy doslova hledá v budoucím zaměstnanci takové kvality, jako je schopnost dlouhodobě udržet pozornost hráčů a jejich zaujetí herním světem, dovednost tvořit bohaté příběhové pozadí a dostatek obsahu, který mohou uživatelé konzumovat, design výzev a týdenních úkolů, který hráče přiměje, aby si kvůli nim upravili svůj program a tak dále. Zmíněn je ale i žánr Battle Royale.

Celý inzerát tak trochu působí, jako by v Remedy chtěli vytvořit konkurenci pro Destiny. Ostatně se zájemců ptá i na to, zda jsou každý týden u Xûra mezi prvními zákazníky. O projektu zatím víme jen tolik, že vzniká pod hlavičkou vydavatelství 505 Games, které do vývoje investovalo necelých 8 milionů eur. Hra má vyjít na PS4, Xbox One a PC a poběží na enginu Northlight, který poháněl už loňský Quantum Break.

Pokud máte o práci sami zájem, můžete své odpovědi na inzerát posílat až do 1. ledna příštího roku. Podmínkou je ale bydliště ve finském Espoo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama