Přichází strategie s mravenci v hlavní roli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází strategie s mravenci v hlavní roli

Přichází strategie s mravenci v hlavní roli

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 11. 2017 15:15 4
Reklama

Počátkem prosince dorazí na Steam do programu předběžného přístupu velmi zajímavá real-time strategie s netradičním námětem i prostředím. V titulu Empires of the Undergrowth se totiž hráči ujímají vlády nad kolonií mravenců.

Tento druh má v reálném světě řadu přirozených nepřátel a na ty také bude možné ve světě hry narazit. Výsledkem tedy slibuje být napínavý zážitek, který se bude odehrávat jak nad zemí, tak i pod ní.

Již nyní si ale každopádně můžete vyzkoušet hratelné demo, a to na serveru Indie DB. V tom si hráči mohou otestovat, jaké záludnosti skýtá snaha vybudovat podzemní impérium i to, jaká nebezpečí číhají naopak nad zemským povrchem.

Na výběr přitom bude hned několikero druhů mravenců s tím, že každý druh nabídne poněkud jiné vlastnosti. S těmi ostatními pak budou souboje probíhat právě na povrchu, kde také bude zapotřebí získávat suroviny a potkávat další a pro drobné mravence nebezpečná stvoření.

A s těmi se budete moci v rámci rozpracované verze hry setkat již brzy a nalákat vás k tomu může ještě přiložený trailer, který se skládá výhradně ze záběrů ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama