Další spekulace hovoří o Devil May Cry 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další spekulace hovoří o Devil May Cry 5

Další spekulace hovoří o Devil May Cry 5

David Plecháček

David Plecháček

27. 11. 2017 14:53 8
Reklama

Devil May Cry 5 je brána za hotovu věc. Podle některých by se hra měla představit na akci PlayStation Experience. Ani ne za dva týdny zjistíme, jestli to byla pravda či nikoliv. Do té doby ale musíme jen spekulovat. V tomto ohledu se můžeme opřít o informace z diskuzního fóra ResetEra. O tom jste na Hrej.cz v minulosti slyšeli – jedná se totiž o nástupce problémy sužovaného fóra NeoGAF.

Podle tamních informací by mělo další Devil May Cry vyjít ve fiskálním roce 2019, tudíž v období od následujícího dubna až po březen 2019. Capcom konkrétně cílí na listopad příštího roku, nicméně zdroj informací věří, že hra ještě bude odložená na začátek roku následujícího. Tak čí tak by hráči měli mít přístup k určité demoverzi ještě před tím, než hra definitivně vyjde.

Na DMC5 se pracuje dva roky, tudíž v okamžiku vydání hra vyjde po třech letech v produkční fázi. Práce měly začít ve stejné době, kdy vyšlo Devil May Vry 4 Special Edition, tudíž přibližně od začátku roku 2015.

Co se obecných informací týče, platí to, co jsme psali naposledy. Novinka hráče opravdu vtělí do role Danteho, Nera a Vergila. Zdroj informací říká, že tentokrát novinka představí jinou tvář Danteho, než kterou jsme viděli dosud. Měl by být mnohem vážnější. V příběhu se také objeví Trish. DMC5 by měl navázat přesně tam, kde skončil jeho předchůdce.

Co se technických informací týče, Capcom by měl nabídnout mnohem otevřenější svět, než dosud, díky čemuž by měli hráči mnohem více věcí objevovat. I tentokrát se do hry vrátí ranking systém hodnotící postup jednotlivých misí, který kromě série známe například od Bayonetty. Souboje bosů by měly být mnohem filmovější a často by se při nich mělo střídat prostředí.

Jak se vám novinky líbí? Věříte, že přesně takové Devil May Cry 5 bude?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama