Sea of Thieves nabídne otevřený test
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sea of Thieves nabídne otevřený test

Sea of Thieves nabídne otevřený test

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 11. 2017 09:03 1
Reklama

Tým Rare známý svými tituly Golden Eye 007 a Perfect Dark z doby největší slávy Nintenda 64 v poslední době vyvíjí ambiciózní pirátské on-line RPG, které je již delší dobu ve fázi testování veřejností. Dosud uzavřené testování se však co nevidět otevře širší veřejnosti.

Do původního alfatestu hry bylo pozváno pouhých tisíc hráčů, postupně však tato cifra narostla hned na dvousetnásobek, brzy se však brány testovacích serverů otevřou i té nejširší možné veřejnosti.

Poslední fáze testování totiž znamená, že každý hráč zaregistrovaný do programu Sea of Thieves' Insider Programme dostane pozvánku, má to však svá specifika. Hráči se musí na webu hry registrovat do 1. prosince a na tom stejném místě je zapotřebí rovněž souhlasit s NDA, tedy s formou smluvního ujednání. To mimo jiné stanovuje minimální věk hráče osmnácti let.

Za další je zapotřebí i v případě PC verze mít založený účet ve službě Xbox Live, neboť hra přeci jen podporuje multiplatformní hraní s hráči na Xbox One. A konečně na zmíněné konzoli je nutné aktivní členství v Xbox Live Gold z důvodu on-line charakteru hry.

Plná verze hry by měla každopádně vyjít do první poloviny příštího roku a pokud se již nemůžete dočkat, tak této nabídky určitě využijte a nezapomeňte se poté s námi podělit o vaše případné dojmy ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama