Marvel Heroes skončí dříve, možná už zítra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel Heroes skončí dříve, možná už zítra

Marvel Heroes skončí dříve, možná už zítra

David Plecháček

David Plecháček

23. 11. 2017 12:33 10
Reklama

Marvel Heroes, free-to-play hra ve stylu Diabla, by měla ukončit svou pouť na konci roku. Tato informace se poprvé objevila v magazínech po celém světě minulý týden. Disney se totiž rozhodlo rozvázat vztahy s vývojáři ze studia Gazillion Entertainment, což zapříčinilo i konec zmíněné hry. Do už tak napjaté situace ale přilévají autoři ještě více oleje – Marvel Heroes má prý totiž skončit už zítra!

„Je nám líto, že musíme našim fanouškům oznámit rozvázání vztahů s Gazillion Entertainment a tudíž konec projektu Marvel Heroes,“ znělo ještě nedávno ze společnosti Disney. Pod smířlivou tváří ale evidentně planou vášně. Zatímco ještě nedávno měl Marvel Heroes končit s posledním prosincovým dnem, dnes se ukázalo, že že zaměstnanci končí okamžitě.

To je samozřejmě mnohem dramatičtější vývoj, než který bychom byli bývali očekávali. Navíc to vypadá, že ke konci a k vypnutí serverů dojde z toho důvodu mnohem dříve, totiž už zítra, 24. listopadu.

Mnoho lidí už po původní zprávě požadovalo po vývojářích, respektive po vydavateli refundace, ale těch se samozřejmě nikdo nedočká. Někteří zaměstnanci ironicky dodávají, že nikdo nemůže čekat refundace, když zaměstnavatel nedá bývalým zaměstnancům ani odstupné, neproplatí jim dovolenou a jejich zdravotní pojištění přestane platit za osm dní.

Pokud si chcete zahrát Marvel Heroes na PC a Marvel Heroes Omega na konzolích, dost možná máte posledních 24 hodin, dokud to bude k dispozici. Pak se se další hra propadne do propadliště dějin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama