Tři projekty rozšíří sérii IL-2 Sturmovik
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tři projekty rozšíří sérii IL-2 Sturmovik

Tři projekty rozšíří sérii IL-2 Sturmovik

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2017 15:15
Reklama

Ptát se na to, jestli pamatujete IL-2 Sturmovik od společnosti 1C Games je asi bláhová otázka. Zkusme to jinak: Stále jej hrajete? Pokud ano, jistě nám dáte za pravdu, že podobných her je jako šafránu. Samotná společnost 1C dosud mlčela a svět trochu zapomněl, kde je jí konec. Ona ale stále sedí doma pilně pracuje na tom, v čem vyniká.

Vývojáři totiž oznámili hned tři nové projekty IL-2. Jsou jimi Battle of Bodenplatte, Flying Circus – Volume I a Tank Crew – Clash at Prokhorovka. Každý z nově oznámených projektů se poměrně zásadně liší a na své by si tak mohl přijít prakticky každý.

Začněme tím nejsnazším. Battle of Bodenplatte je klasickou hrou sturmovického stylu. Letecká akce mapuje události konce roku 1944 a začátku roku dalšího. Název pochází z nacistických plánů „Operace Bodenplatte“, jehož záměrem bylo vyřadit z provozu spojenecká letiště a pokusit se zvrátit nepříznivě se vyvíjející válku. Hra nabídne jak režimy pro jednoho hráče, kampaň, tak i multiplayer. Předběžný přístup by měl být k dispozici začátkem příštího roku.

Flying Circus – Volume I je především pro fanoušky Rise of Flight. Užijí si jej především fanoušci, kteří disponují posledními výstřelky technologie, jako je virtuální realita. Narozdíl od Bodenplatte se ale plánovaná novinka zaměřuje na konec první světové války. I Flying Circus bude mít early access, přičemž ke zkompletování hry by mělo dojít do konce roku 2018.

Posledním projektem je Tank Crew. Nečekaně se bude soustředit na tanky. Konkrétně na bitvu u obce Prokhorovka v rámci bitvy u Kursku. K dispozici bude jak singleplayer, tak hra více hráčů. Tank Crew je nicméně stejně jako další dva připravoané projekty součástí IL-2: Great Battles, tudíž bude kompatibilní i s Battle of Stalingrad, Battle of Moscow a Battle of Kuban, s nimiž vytvoří jedno obrovské gigantické bojiště. I jeho vydání se plánuje na konec příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama