Dožeňte ztracený čas u hPodu #614
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dožeňte ztracený čas u hPodu #614

Dožeňte ztracený čas u hPodu #614

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2017 14:51 10
Reklama

Polovina značně hektického týdne je za námi. Co to znamená? Že nás čeká druhá, do značné míry ještě hektičtější půlka. Musíme dohnat čas. No a na dohnání ztraceného času není nic lepšího, než strávit zítřejší půl odpoledne natáčím podcastu.

Číslo 614. Pokud nevíte, o čem bude řeč na samotném začátku, zeptejte se strýčka Googlu. Hned poté ale ve složení David, Pavel, Tadeáš a David rozebereme aktuální hry. Už zase. Nebo jejich mikrotransakce? Možná. Kdo ví. Možná si můžeme povědět něco o tom, kdo na ně má vliv, a jestli to jsou opravdu hráči. Nevíme, uvidíme. Třeba nebude čas. Mnoho her také v posledních dnech oslavilo desáté narozeniny. Rok 2007 byl evidentně plodnějším ročníkem, než letošek. Na podzim se evidentně dalo mluvit o hrách a ne tom, jak je mají studia zaplatit. Kampaně lžou – líp nebude, líp už bylo.

Pokud chcete nostalgicky vzpomínat na doby minulé, můžete s námi. Stačí nám položit nějakou otázku sem do diskuze nebo na mail podcast@hrej.cz. Nezapomeňte také na anketní otázky z konce minulého hPodu. A také na soutěžní otázku. Nezapomeňte prostě na nic. Hlavně si v pátek osm nalaďte Hrej a poslechněte si naše jistě věcné a korektní povídání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama