Další přídavek pro Battlefield již v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další přídavek pro Battlefield již v prosinci

Další přídavek pro Battlefield již v prosinci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 11. 2017 12:24 3
Reklama

EA ruku v ruce s DICE oznamují, že hráči Battlefieldu 1 a majitelé takzvaného Premium Passu zároveň se mohou 11. prosince těšit na první část přídavku Turning Tides (ostatní hráči si ještě čtrnáct dní počkají). Jeho druhá polovina pak dorazí v průběhu ledna a majitelé zmíněné permanentky se budou moci opět těšit na ony dva týdny přednostního přístupu do hry.

Prosincová část přídavku s sebou každopádně přinese dvojic map Cape Helles a Achi Baba, jež zavedou hráče do doby britského útoku na turecký poloostrov Gallipoli. Tehdy se jednalo o útok obojživelný, díky čemuž se hráči mohou těšit na bitvy jak na vodě, tak i na souši.

K tomu do této válečné akce zavítá dodatečná šestice nových zbraní klasických, jež nadále doplní rovněž dvě zbraně určené pro boj na blízkost a navrch i jedna nová třída bojovníka.

Následovat poté bude v lednu tedy ještě druhá část přídavku, jež rovněž přinese dvojici nových map. Těmi budou Zeebrugge a Heligoland Blight a obě budou zasazené do lokalit v Severním moři a těšit se v nich lze na útoky i ze vzduchu.

K tomu se dozvídáme od EA rovněž i to, že se přídavky They Shall Not Pass a In The Name Of The Tsar dočkají dočasného zpřístupnění zdarma. Časově omezené trialové verze budou probíhat ode dneška od 22. listopadu do 4. prosince a poté ještě od 8. do 10. prosince. Stále by tak ve hře mělo být ještě co dělat a spolu s tím je také zjevné, kterak se tvůrci brání tvrdé konkurenci v podobě nového přírůstku do série Call of Duty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama