Bloodborne po letech vydává nové tajemství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodborne po letech vydává nové tajemství

Bloodborne po letech vydává nové tajemství

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 11. 2017 09:30 43
Reklama

Více než dva roky po původním vydání hutného akčního RPG Bloodborne vydává hra jedno ze svých zajímavějších tajemství a teprve nyní hráči oficiálně narazili na jednoho z protivníků hry, kterého přitom tvůrci představili ještě před jejím samotným vydáním.

Odhalení velkého plamenného obra (Flaming Undead Giant) proběhlo již na akci PlayStation Experience v roce 2014, ve finální hře jej však dosud nikdo (oficiálně) neobjevil a mělo se tedy za to, že tato potvora byla ze hry nakonec z nějakých důvodů vystřižena.

Jenže tomu tak nakonec přeci jen nebylo a tato nebezpečně rozžhavená bestie se nakonec ve hře přeci jen objevuje. Oznámení přichází skrze Reddit a od uživatele MorosNyx, který se tímto objevem zřejmě jako první pochlubil veřejnou cestou. Objev zároveň přichází od skupiny fanoušků sdružené pod názvem Tomb Prospectors, kteří se snaží získávat ze spletitých a náhodně generovaných dungeonů hry příslovečné maximum.

Pokusit se zdolat tohoto protivníka můžete přitom i vy – stačí pro vstup do vygenerovaného dungeonu použít kód pa6ssc6u a zkusit své štěstí. Pokud ale již tuto hru na své konzoli nemáte, tak se můžete podívat alespoň na níže přiložené video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama