Stáhněte si akci Brütal Legend zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si akci Brütal Legend zcela zdarma

Stáhněte si akci Brütal Legend zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 12:35 3
Reklama

Již jen jeden den a pár hodin si můžete na serveru Humble Store pořizovat velmi zajímavou a humorem také poměrně specifikou akční adventuru Brütal Legend, v níž se hlavní role zhostil Jack Black a jež by se teoreticky mohla časem dočkat také pokračování.

O případném pokračování se letos rozhovořil sám Tim Schafer, jisté je však zatím v tuto chvíli pouze to, že si své hudebně-herní vzdělání můžete zdarma doplnit právě nyní. Akce Brütal Legend je velmi specifická svým humorem a zaměřením na část hudební kultury, které se jinak příliš pozornosti (tedy zejména ve hrách) nevěnuje. Díky tomu se hráči mohou setkat kupříkladu i s metalovým Bohem Ozzym a s dalšími legendami, které nechávají Jacka Blacka házet hlavou do rytmu.

Nabídka ale samozřejmě netrvá věčně a týká se v tuto chvíli pochopitelně čtyři roky staré PC verze hry. Ta je ovšem hratelná i na Macu a na Linuxu a přichází v podobě Steam verze, jež je jinak vylepšenou edicí konzolového originálu, který již před osmi lety spatřil světlo světa na PlayStationu 3 i na Xboxu 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama