Představujeme akční arkádu Sleep Tight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme akční arkádu Sleep Tight

Představujeme akční arkádu Sleep Tight

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 16:05
Reklama

Po nepříliš optimisticky vyznívající zprávě z týmu Housemarque by se mohlo zdát, že to klasické arkády mají nahnuté, dnes pro vás však máme oznámení o jedné další zajímavé jménem Sleep Tight. Hlavním lákadlem nového přírůstku do tohoto žánru je především sympatické prostředí, které na jednu stranu dokáže navodit atmosféru dětských let.

V případě tohoto titulu je arkáda doplněna o prvky strategických her typu tower defense, což v rámci akce Sleep Tight znamená nutnost stavět pevnosti z polštářů ve dne a odolávat nájezdům těch nejstrašidelnějších (zde bráno z dětské perspektivy) příšer během hodin nočních.

Obranné prvky v podobě klasických kulometných věží navíc doplňují prvky vyloženě nadsazené, a to například zbraně typu vrhač vodních balónků a další výbava dětských pokojů založená zejména na nestandardním použití hraček.

Poražení protivníků přitom nese standardní odměnu v podobě možnosti vylepšování stávajících prvků a v dalším budování ještě důmyslnějších péřových pevností z duchen a polštářů.

Zkušení tvůrci hry přitom nepostrádají zkušenosti odjinud a v řadách vývojářského týmu jménem We Are Fuzzy lze nalézt například vývojáře se zkušenostmi ze série Far Cry. V tomto případě však šla hra zcela zřejmě poněkud odlišným směrem, se kterým se budou tvůrci pokoušet zaujmout své publikum nejdříve v prvním kvartále příštího roku, a to na PC a na Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama