Neverwinter Nights se vrací v lepší grafice
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Neverwinter Nights se vrací v lepší grafice

Neverwinter Nights se vrací v lepší grafice

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2017 09:04 5
Reklama

Kanadský tým Beamdog, jehož klíčové postavy pocházejí z rovněž kanadského studia BioWare, oznamuje sympatický návrat jedné RPG klasiky – vylepšenou verzi akčního RPG Neverwinter Nights, jež bylo mezi hráči známé především možností přidávání vlastního obsahu.

Ten je zároveň také největší devizou chystané vylepšené edice hry, neboť hned zkraje máme možnost potěšit fanoušky originálu, neboť všechen původní obsah bude kompatibilní i s novou edicí hry. To se týká nejen uložených pozic, ale zejména také právě komunitou dodaného dodatečného obsahu v podobě modulů a modifikací.

Obrovskou porci okamžitě a zdarma přístupného obsahu nadále doplní vylepšená grafická stránka hry spočívající v podpoře až 4K rozlišení, jež je nadále doplněno vylepšeným uživatelským rozhraním i podrobnějšími možnostmi grafického nastavení. Nejedná se nicméně o komplexní předělávku a základ hry i použitý engine (Aurora) tedy zůstává původní.

Jako další důležitý prvek vylepšené edice hry tvůrci následně zmiňují úzkou spolupráci s komunitou, jež v tomto případě znamená naslouchání poznámkám a další a v tomto případě bohužel blíže nespecifikované zásahy do hry.

Ta přitom slibuje vyjít brzy, přesné datum sice v tuto chvíli neznáme, možnost předobjednávky PC verze je prý ovšem na spadnutí a dostupná bude maximálně během pár hodin. K tomu se ještě během dneška můžete podívat na živé vysílání přímo ze hry. Více informací o tom již naleznete na webu zmíněných tvůrců a nalákat by vás v tuto chvíli mohl čerstvý trailer, který tuto vylepšenou edici hry ukazuje přímo v pohybu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama