Left Alive se má stát další AAA značkou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Left Alive se má stát další AAA značkou

Left Alive se má stát další AAA značkou

Pavel Makal

Pavel Makal

21. 11. 2017 11:42 2
Reklama

Možná si vzpomenete na oznámení titulu Left Alive, k němuž došlo na letošní Tokyo Game Show. Tato survival mecha akce se zatím s přílišným množstvím detailů nepochlubila, viděli jsme ale aspoň první trailer a víme, že by v příštím roce měla dorazit na PlayStation 4 a PC. Vydavatelství Square Enix má se značkou velké plány.

Vyplývá to s informací, které se objevily na aktuálním shromáždění investorů k příležitosti zveřejnění finančních výsledků za uplynulé období. Prezident a výkonný ředitel společnosti Josuke Macuda zmínil, že ačkoli společnost nemá v plánu investovat do titulu masivní množství prostředků, jejím cílem je z nové IP udělat další AAA značku svého portfolia.

Co se týče obsahu, má titul cílit především na hardcore publikum a s touto nálepkou jej také Square Enix hodlá propagovat. V žánru mecha momentálně nepanuje alespoň na poli skutečně velkých her, pronikajících i na západ, prakticky žádná konkurence, Left Alive se navíc může chlubit hvězdnou sestavou vývojářů. O design postav se totiž stará slavný Jódži Šinkawa, známý pro svou práci na sérii Metal Gear Solid. Vedení projektu připadlo na Tošifumi Nabešimu, veterána série Armored Core. Design mechů pak obstarává Takajuki Janase, který v minulosti pracoval například na Xenoblade Chronicles X nebo Mobile Suit Gundam 00. My sami jsme na výsledný produkt velice zvědaví a Left Alive budeme i nadále bedlivě sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama