Ubisoft láká na detaily dalších sezón Siege
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft láká na detaily dalších sezón Siege

Ubisoft láká na detaily dalších sezón Siege

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2017 13:43 3
Reklama

Akce Rainbow Six Siege dorazila na trh již před koncem roku 2015, od té doby se ale stále těší velké oblibě a krom toho, že celkově oslovila již více než 20 milionů uživatelů, víme také to, že ji denně pouští více než 2 miliony hráčů po celém světě. A to je značná hráčská základna a velká kupní síla, která zní jako perfektní důvod ke kontinuální podpoře hry.

Na to konto se aktuálně dozvídáme o plánech třetího roku hry, který bude opět rozdělen do čtyř menších sezón. Ty přinesou nové postavy i mapy a již nyní víme kupříkladu to, že první část v lednu příštího roku přinese také časově omezenou událost jménem Outbreak.

Ta si bere zjevnou inspiraci ze série Call of Duty a konkrétně z jejího zombie režimu, který v tomto případě bude mít rovněž podobu kooperačního zápolení. Režim Outbreak bude ovšem dostupný pouhé čtyři týdny začátkem příštího roku a poté tento jinak zdarma dostupný režim ze hry nadobro vymizí.

Následovat bude druhá sezóna, jež bude zasazena v Itálii. Ta třetí následně přinese přepracovanou verzi dosud známé mapy (detaily prozatím nevíme) a přinese operátory ze Scotland Yardu i z amerických jednotek Delta Force. A konečně čtvrtá sezóna zavede hráče do Maroka a představí tamní specialisty.

Třetí rok jako takový slibuje přinést celkem osm nových operátorů s tím, že si je bude možné zajistit již od 12. prosince, kdy bude k dostání nový season pass. Detailní představení slibovaných map i dalších operátorů každopádně proběhne v rámci soutěžního klání Six Invitational 2018 v kanadském Montrealu, a to v polovině února příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama