Sega oznamuje Valkyria Chronicles 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sega oznamuje Valkyria Chronicles 4

Sega oznamuje Valkyria Chronicles 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2017 09:14 3
Reklama

Nedávné lákání na zajímavé novinky týkající se série Valkyria aktuálně nese své ovoce a fanoušci této série se dočkali oznámení plnohodnotného čtvrtého dílu série, jež v příštím roce zamíří na konzole i na PC a jež bude především ihned dostupné i u nás na západě.

Oznámení doprovází nová a komentářem doplněná ukázka, jež vypráví především o vášni pro tento projekt a o tom, čím bude tento díl hry specifický. Regulérní čtvrtý díl série přitom má přijít rovnou deset let poté, co se série vůbec poprvé objevila na trhu.

Atmosféra ukázky láká na staré známé prostředí i na to, že se navrátí engine jménem Canvas (pochopitelně tentokrát notně posílený hardwarem novějších konzolí) a návrat rovněž hlásí i dvorní hudební skladatel Hitoši Sakimoto.

Příběh hry zavede hráče zpět na fiktivní kontinent jménem Europa, kde právě řádí druhá globální válka mezi frakcemi Atlantic Federation a Imperial Alliance a kde se hráči vtělí do role velitele Claude Wallace. Toho slibují v bojích doprovázet jeho staří známí, s nimiž dříve dokonce i vyrůstal.

A v rámci návratu starých známých pořádků se hráči dočkají rovněž opětovného příchodu systému BLiTZ, který v obměněné podobě zkombinuje prvky real-time strategií a akce z pohledu třetí osoby.

RPG Valkyria Chronicles 4 by mělo dorazit v příštím roce na PlayStation 4, Xbox One a na Nintendo Switch. Počítače tedy zatím ve výčtu vybraných platforem prozatím chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama